Welke fotolijsten passen het beste bij uw interieur?

Categorieën: Nieuwe Fotolijsten
Geplaatst: Juli 26, 2022

Fotolijsten kunnen niet ontbreken in het interieur. Ze zorgen voor meer sfeer en geven een persoonlijk tintje aan de ruimte. Maar hoe kiest u nu de juiste fotolijsten? Deze moeten natuurlijk wel bij de foto of poster passen, maar ook bij de stijl van uw interieur. Er is tegenwoordig ontzettend veel keuze. Kiest u voor een aluminium lijst? Of wilt u het toch basic houden? In dit artikel helpen we u bij het selecteren van de juiste fotolijsten. 

Wat is uw interieurstijl?

We beginnen bij de belangrijkste stap: het bepalen van uw interieurstijl. Van modern en industrieel tot minimalistisch en scandinavisch: er zijn ontzettend veel stijlen. Om de zoektocht naar de juiste fotolijsten iets makkelijker te maken, kunt u filteren op woonstijl. Is uw woonkamer bijvoorbeeld modern ingericht? Dan passen aluminium of houten lijsten hier goed bij.

Weet u niet zo goed wat uw interieurstijl is? Of heeft u juist verschillende stijlen in uw huis? Geen zorgen, dan zijn er altijd nog basic fotolijstjes verkrijgbaar. Deze passen in ieder interieur. Bovendien is het niet erg als de stijl van uw lijstje niet 100% bij uw interieurstijl past. U kunt bijvoorbeeld ook mixen en matchen met verschillende stijlen.

Lees hier onze blog over het mixen en matchen met fotolijsten ->

Welk materiaal past bij mijn stijl?

Op onze website kunt u fotolijsten eenvoudig filteren op basis van materiaal. De zilvergrijze aluminium lijst is en blijft populair. Deze zien we vooral veel voorbij komen in moderne woonhuizen. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een gouden of witte lijst van aluminium. 

Daarnaast zorgen houten lijsten voor een warme uitstraling in het interieur. Hout is verkrijgbaar in verschillende tinten, zoals licht of donker eikenhout. Zo is er altijd een exemplaar beschikbaar die bij uw stijl past.

Fotolijsten in verschillende kleuren

Als u uw interieurstijl hebt vastgesteld en een bepaald materiaal op het oog heeft, is het belangrijk dat u ook de juiste kleur uitzoekt. Hierbij kijkt u niet alleen naar de kleuren in het interieur, maar ook naar de kleuren van de foto of poster. Wilt u bijvoorbeeld graag een zwart-wit foto inlijsten? Kies dan bijvoorbeeld voor een zwarte lijst om een mooi geheel te creëren. Het is ook mogelijk om een contrast te creëren met een opvallende lijst in het rood of roze. 

Heeft u al gouden accessoires in het interieur? Dan kan het leuk zijn om een gouden lijst aan te schaffen. Zorg ervoor dat de fotolijst zowel bij de afbeelding als bij het interieur past.

Fotolijstjes bestellen bij Fotolijsten-online.nl

Op zoek naar de perfecte fotolijst? En wilt u deze online bestellen? Fotolijsten-online.nl is een van de grootste webwinkels van Nederland op het gebied van fotolijsten en passe-partouts. In het uitgebreide assortiment vindt u allerlei stijlen fotolijsten van verschillende materialen. Al onze producten worden direct geleverd uit voorraad, waardoor we een snelle levering kunnen garanderen. Hulp nodig bij het vinden van de fotolijst die het beste bij uw interieur past? Neem gerust contact op of bekijk onze andere blogs!