Op deze pagina vindt u al onze fotolijsten 42x59,4 (din a2) cm. Deze zijn dus geschikt voor een foto van 42x59,4 (din a2)cm. De glasmaat is dus 42x59,4 (din a2) cm.
Links op de website kunt u uw keuze verder specificeren op materiaal, kleur, prijs etc.

Producten 1-20 van 60

2 3 4 5
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fotolijst DIN A2 - 42x59,4 cm

Hier vindt u al onze leverbare fotolijsten in formaat DIN A2. Deze fotolijsten A2 zijn dus passend voor een afbeelding van A2 formaat, oftewel 42 x 59,4 cm. Elke fotolijst A2 is voorzien van een horizontaal en verticaal ophangsysteem. Ze zijn niet voorzien van een voet/standaard. Alle fotolijsten A2 zijn daarnaast voorzien van helderglas en zijn voorzien van hadige vouwclips om snel uw afbeelding te kunnen plaatsen of wisselen. Bekijk hieronder ons zeer ruime aanbod geschikt voor uw afbeelding van A2 formaat. Een fotolijst DIN A2 wordt veel gebruikt voor affiches. Een fotolijst DIN A2 is 2 keer zo groot als een fotolijst DIN A4.

Fotolijsten-online.nl is de grootste fotolijsten webwinkel van Europa. Bij ons bent u gegarandeerd van een snelle levering uit voorraad en 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Een fotolijst A2 kopen

Het kopen van een fotolijst in het formaat DIN A2 is erg eenvoudig in onze webwinkel. Wij hebben verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit 2 verschillende materialen. Hout of kunststof. Ook hebben wij deze fotolijst in zo'n 10 verschillende kleuren. Wilt u wat meer uitgeven aan een fotolijst A2, kies dan een variant van hout. Wilt u niet al te veel geld uitgeven dan adviseren wij een kunststof variant te kopen. Kortom van goedkoop tot duur, wij hebben een uitgebreid assortiment in fotolijsten DIN A2.

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok