Op deze pagina vindt u al onze fotolijsten 20x50 cm. Deze zijn dus geschikt voor een foto van 20x50cm. De glasmaat is dus 20x50 cm.
Links op de website kunt u uw keuze verder specificeren op materiaal, kleur, prijs etc.

Producten 1-20 van 42

2 3 4 5
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fotolijst 20x50

Verfraai je woonkamer en koester je dierbaarste momenten met onze collectie fotolijsten van 20x50 cm. Met een klassieke rechthoekige vorm en een breed scala aan materiaalopties sluit deze lijst naadloos aan bij elke inrichting, van modern minimalistisch tot rustiek chic. Met zijn royale panorama formaat van 20x50 cm maakt deze fotolijst een gedurfd statement, trekt hij de aandacht en creëert hij een prachtig middelpunt in je huis of kantoor.

Door het kristalheldere glas zijn uw foto's goed beschermt en straalt deze fotolijst professionaliteit uit zodat ze altijd opvallen en gewaardeerd worden. Dankzij de hoogwaardige materialen en duurzame constructie kun je erop vertrouwen dat deze fotolijst je dierbare herinneringen jarenlang beschermt en bewaart. Of je nu je ruimte wilt opfrissen of een persoonlijke galeriemuur wilt maken, onze fotolijst van 20x50 cm is de perfecte keuze.

Wist u dat wij dit panorma formaat ook nog wat minder breed verkopen. Bekijk dan de fotolijst 20x40. Of had u de fotolijst 20x50 liever nog in een groter formaat? Bekijk dan onze fotolijsten 30x60.

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok