Producten 1-20 van 90

2 3 4 5
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Collagelijsten - Fotolijst voor meerdere foto's

Collagelijsten, ook wel multi-fotolijsten genoemd, winnen bij veel mensen snel aan populariteit en zijn ideaal om bijvoorbeeld al uw vakantiefoto's in één lijst te presenteren. Onze collagelijsten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en formaten. Wij hebben ervoor gekozen om een breed scala aan fotolijsten voor meerdere foto's in ons assortiment op te nemen.

Een collagelijst blijft iets aparts. Steeds meer mensen kiezen ervoor om bijvoorbeeld in de woonkamer boven de bank een grote multi-lijst op te hangen. Momenteel zijn de multi fotolijsten erg populair en dit neemt nog steeds toe. Zo kunt u eenvoudig meerdere foto's inlijsten zonder elke lijst apart op te moeten hangen. Reden te meer om dus te kiezen voor een fotolijst voor meerdere foto's. Een van de meest verkochte collagelijst is de Grand Village 9x 10x15.

Een Collage Fotolijst, Al uw vakantiefoto's in 1 lijst plaatsen!

Een collage fotolijst wint bij veel mensen snel aan populariteit en dat is natuurlijk niet voor niets. Ideaal om bijvoorbeeld al uw vakantiefoto's in een multi fotolijst te plaatsen. p>Heeft u meerdere foto's die u kwijt wilt in een lijst? Bijvoorbeeld meerdere foto's van 1 vakantie? Bekijk dan eens hieronder ons assortiment multi fotolijsten. Een foto wordt eigenlijk nooit zomaar geschoten en dat betekent dat er altijd meerdere exemplaren zijn die elkaar goed aanvullen. 

Een multi fotolijst versterkt uw fotos

Zonder deze aanvullende foto’s wordt er aan waarde verloren en kunt u de boodschap of het beeld op die manier niet optimaal presenteren. Onze lijsten voor meerdere afbeeldingen worden op een zeer professionele manier vervaardigd uit het beste materiaal. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat voor iedere klant een leuke multifotolijst te vinden is. Alle lijsten voor meerdere foto's zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit!

Graag geven wij u enkele suggesties.. Een van onze meest populaire multi-lijst is de Multi-Fotolijst Rouen voor maar liefst 11 foto's. Een andere zeer populaire multilijst is onze multi-fotolijst Montreaux.

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok