Op deze pagina vindt u al onze fotolijsten DIN A5 (14,8x21) cm. Deze zijn dus geschikt voor een foto van DIN A5 (14,8x21)cm. De glasmaat is dus DIN A5 (14,8x21) cm.
Links op de website kunt u uw keuze verder specificeren op materiaal, kleur, prijs etc.

Producten 1-20 van 51

2 3 4 5
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fotolijst A5 - 15x21 cm

Een fotolijst A5 wordt veel gebruikt bij bedrijven maar ook voor thuisgebruik. Bij Fotolijsten-online.nl vindt u de beste fotolijsten voor de beste prijzen. Dus zoekt u nog een fotolijst 15x21 cm? Bekijk dan hieronder in ons uitgebreide aanbod van dit formaat. Een fotolijst A5 is exact de helft qua afmeting van de A4 fotolijst.

Prachtige lijsten voor foto’s van 15x21 cm oftewel DIN A5

In ons assortiment vindt u allerlei verschillende lijsten voor foto’s, afbeeldingen, tekeningen en posters. Zo wordt een fotolijst A5 - 15x21 cm op onze website veel aangeboden omdat dit een populair formaat is om bijvoorbeeld een portretfoto in te lijsten. Deze lijsten worden veelal staand gebruikt op bijvoorbeeld een kast, een open haard of een bureau. Daarnaast is een fotolijst A5 cm zeer geschikt om te gebruiken voor een collage. Zo’n praktische lijst van dit formaat kunt u zowel horizontaal als verticaal ophangen en neerzetten, omdat het product voorzien is van een voet én een ophangsysteem.
Omdat een fotolijst 15x21 cm veelzijdig gebruikt wordt, heeft Fotolijsten-online.nl een zeer gevarieerd assortiment. Zo verkopen wij ze bijvoorbeeld van hout, maar ook van kunststof of aluminium. Daarnaast bieden wij dit formaat aan in een breed scala aan kleuren. Dankzij ons uitgebreide aanbod fotolijsten vindt u gegarandeerd dé lijsten die perfect zijn voor uw foto’s. Dat geldt dus ook zeker voor een fotolijst A5 cm.

Professionele kwaliteit Fotolijst A5

Fotolijsten-online.nl heeft enkel hoogwaardige fotolijsten in het aanbod. Bij ons kunt u rekenen op professionele kwaliteit en dat altijd voor de beste prijzen. Wacht daarom niet langer en bestel direct uw prachtige fotolijstjes in formaat A5. De bestelde producten worden uit onze voorraad geleverd. Hierdoor kunt u uitgaan van een levertijd van 1 á 2 werkdagen. Dus zoekt u nog een prachtige fotolijst 15x21 cm? U slaagt gegarandeerd bij Fotolijsten-online.nl!

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok