Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod fotolijsten in de kleur Geel. Kies het exemplaar dat het beste bij uw interieur en/of foto past. Wij bieden fotolijsten met de kleur Geel in de materialen hout , aluminium en kunststof. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Links op de website kunt u uw zoektocht verfijnen op materiaal, prijs of afmeting van uw foto. Alles is direct uit voorraad leverbaar.

Gele fotolijst kopen

Een gele fotolijst zie je niet veel. Toch wint deze kleur aan populariteit. Gele lijsten worden tegenwoordig veel gebruikt op kinderkamers. Ook worden ze veel gebruikt voor een kleurrijke collage in een moderne ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een moderne woonkamer. 

Hieronder vindt u een overzicht van al onze gele fotolijsten. Bekijk bijvoorbeeld onze houten fotolijst Anitra Geel. Deze heeft een smal profiel en is voorzien van anti-reflectieglas! Onze gele fotolijsten zijn alleen beschikbaar in hout. Alle lijsten zijn op voorraad en worden binnen 24 uur verstuurd. Tevens hebben wij een leuke korting momenteel.

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok