Op deze pagina vindt u al onze fotolijsten 30x40 cm. Deze zijn dus geschikt voor een foto van 30x40cm. De glasmaat is dus 30x40 cm.
Links op de website kunt u uw keuze verder specificeren op materiaal, kleur, prijs etc.

Producten 1-20 van 121

2 3 4 5
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fotolijst 30x40 cm

Onze meest verkochte fotolijst is het formaat 30x40. Daarom is ons aanbod in dit formaat het grootst. Heeft u een mooie foto, tekening, afbeelding of poster? Is een fotolijst A3 net iets te groot? Overweeg dan een fotolijst 30x40 cm van Fotolijsten-online.nl. Wij hebben een breed aanbod fotolijsten van 30x40 cm in diverse kleuren en materialen - en dat ook nog eens voor de beste prijs. Dus zoekt u nog een fotolijst 30x40 cm? Stop dan maar met rondneuzen en werp een blik in ons uitgebreide assortiment.  

Naast een ruime keuze wat betreft de kleur en het materiaal, zijn er nog twee belangrijke specificaties te vermelden van dit formaat lijsten. Zo zijn alle fotolijsten 30x40 cm voorzien van normaal glas of anti-reflectie glas. Daarnaast kunt u elke lijst horizontaal en verticaal ophangen. Een fotolijst 30x40 van is tevens uitgevoerd met een praktisch ophangsysteem. Dankzij de uitstekende kwaliteit en het ruime aanbod vindt u eenvoudig voor iedere foto een goede kwalitatieve lijst.

Ervaar onze uitstekende service

Bestel vandaag nog uw prachtige fotolijst van 30x40 cm bij Fotolijsten-online.nl en ervaar zelf onze uitstekende service. De bestelde producten worden namelijk direct uit onze voorraad geleverd. Dat houdt in dat we een snelle levertijd van 1 á 2 werkdagen garanderen. Voor bestellingen boven de 50 euro krijgt u zelfs de verzending van ons geheel gratis! Dus selecteer direct uw perfecte fotolijst 30x40 cm en ontdek zelf de voordelen van Fotolijsten-online.nl.

Een fotolijst 30x40 cm voor iedere foto

Als de grootste fotolijsten webshop van Europa heeft Fotolijsten-online enkel professionele kwaliteit lijsten in het assortiment. Door middel van de zoekopties aan de linkerkant vindt u eenvoudig een fotolijst 30x40 cm die perfect past bij uw foto. De zoekopdracht kunt u zelfs verder uitbreiden door een gewenste kleur of materiaal aan te vinken. Of u nu op zoek bent naar een fotolijst 30x40 cm gemaakt van hout, aluminium of kunststof, u vindt het gegarandeerd bij ons!

Een passe-partout 30x40 plaatsen in uw fotolijst

U kunt natuurlijk ook een mooie professionele passe-partout plaatsne in uw fotolijst. Zo heeft u diorect de mogelijkheid om deze lijst te gebruiken voor 2 fotomaten. Koop bijvoorbeeld de passe-partout 30x40 lichtcrème. Deze heeft een uitsnede voor een foto van 20x30 cm.

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok