op deze pagina vindt u al onze fotokaders welke op maat te bestellen zijn. klik hieronder op een fotokader naar keuze en vul op de productpagina uw fotomaat in. U kunt direct de prijs uitrekenen en de fotokader bestellen.
Bestel Uw Fotolijst Op Maat - Maatwerk Op Hoog Niveau

Producten 1-20 van 47

2 3 4 5
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bestel Uw Fotolijst Op Maat - Maatwerk Op Hoog Niveau

Het bestellen van een fotolijst op maat is een mogelijkheid wanneer uw fotomaat afwijkt van de standaard foto formaten. Een maatwerk fotolijst wordt speciaal in onze werkplaats voor u gemaakt naar de door u opgegeven formaten. Doordat wij de mogelijkheid bieden voor het bestellen van fotolijsten op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor wie bijvoorbeeld een afwijkende foto formaat heeft, denk hierbij bijvoorbeeld aan Amerikaanse poster formaten, en liever niet met een maatwerk passe-partout werkt, is dit de ideale oplossing. Doordat wij de fotolijsten zelf maken kunnen wij de prijzen betaalbaar houden.

Hoe gaat het nu precies in zijn werk? 

U kiest hieronder een lijst naar keuze. Klik hierop. Vervolgens opent de volgende pagina met de betreffende fotolijst. 
Hier klikt u op de groene knop "Maatwerk Bestellen".  Vervolgens verschijnt er een rekentool waarin u de lengte en breedtemaat van uw foto ingeeft. Vervolgens kunt u direct de prijs berekenen en de maatwerk fotolijst bestellen.
Let op: op maatwerk lijsten zit een iets langere levertijd. Houdt u rekening met 1 dag extra levertijd.

Een Houten Fotolijst op maat 

In het individuele maatwerkproces worden de afzonderlijke staafprofielen ingekort tot de gewenste lengte. Deze op maat gemaakte profielen kunnen precies worden aangepast aan de individuele wensen van de klant. Wij bieden een groot assortiment houten profielen waarvan wij een prachtige fotolijst op maat kunnen maken.

Een bijzonderheid onder onze op maat gemaakte fotolijsten zijn onze houten fotolijsten in speciale formaten: In vergelijking met andere materialen zoals bijvoorbeeld aluminium profiteert u hier van een lage prijs met een hoge kwaliteit. Het glas van het fotolijst wordt met de hand op de gewenste maat gebracht met behulp van een op de millimeter nauwkeurig afgesneden rand. Zo krijgt u een netjes op maat gemaakte fotolijst met de door u gewenste afmetingen.

Maatwerk voor fotolijsten en passepartouts

Maar niet alleen de fotolijst op maat is cruciaal om het best mogelijke effect voor uw foto's te bereiken: Voor afwijkende formaten kunt u ook passe-partouts op de millimeter nauwkeurig bestellen. Maatwerk met standaard buitenmaten maken het mogelijk om ze in een relatief betaalbare standaard formaat fotolijst te plaatsen. U kunt de hoogste mate van individualiteit bereiken door de passe-partout aan de buiten- en binnenkant op maat te laten snijden. Op deze manier kunt u een op maat gemaakt fotolijst optimaal combineren met een individuele uitsnede die afwijkt van een standaard fotoformaat.

En zo bestelt u bij ons een fotolijst als maatwerk: u kiest hieronder een houten fotolijst naar keuze. Alle fotolijsten die u hier vindt zijn op maat te bestellen. Op de productpagina van de gekozen fotolijst vindt u een button "Maatwerk Bestellen". Klik hierop, vul de gewenste fotomaat in en zie direct de prijs van uw fotolijst op maat. Elke fotolijst op maat wordt met echt glas geleverd. Op maat gemaakte lijsten zijn te bestellen tot een maximale grootte van 70x100 cm (fotomaat). Voor de perfecte combinatie van foto en lijst kunt u ook passe-partout op maat in een gewenste kleur bestellen. Hoe eenvoudig kan het zijn?

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok