Op deze pagina vindt u al onze fotolijsten 15x20 cm. Deze zijn dus geschikt voor een foto van 15x20cm. De glasmaat is dus 15x20 cm.
Links op de website kunt u uw keuze verder specificeren op materiaal, kleur, prijs etc.

Producten 1-20 van 142

2 3 4 5
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fotolijst 15x20 cm

Wilt u die ene memorabele foto netjes bewaren? Of heeft u een reeks foto’s die prachtig zouden hangen op de overloop? Met een fotolijst 15x20 cm kunt u moeiteloos al uw foto’s inlijsten en vervolgens ophangen of neerzetten. Bij Fotolijsten-online.nl vindt u de beste lijsten voor de beste prijzen. Dus zoekt u nog een fotolijst 15x20 cm? Neem dan gelijk een kijkje hieronder in ons uitgebreide aanbod fotolijsten van dit formaat.  

Prachtige lijsten voor foto’s van 15x20 cm

In ons assortiment vindt u allerlei verschillende lijsten voor foto’s, afbeeldingen, tekeningen en posters. Zo is een fotolijst 15x20 cm rijk vertegenwoordigd, omdat het een praktisch formaat is. Deze lijsten worden veelal staand gebruikt op bijvoorbeeld een kast, een open haard of een bureau. Daarnaast is een fotolijst 15x20 cm uitermate geschikt om te gebruiken voor een fantastische fotowand. Zo’n praktische lijst van dit formaat kunt u zowel horizontaal als verticaal ophangen, omdat het product voorzien is van een voet én een ophangsysteem.
Aangezien een fotolijst 15x20 cm veelzijdig gebruikt wordt, heeft Fotolijsten-online.nl een zeer gevarieerd assortiment. Zo verkopen wij bijvoorbeeld lijsten gemaakt van hout, maar ook van kunststof of aluminium. Dankzij ons uitgebreide aanbod fotolijsten vindt u gegarandeerd dé lijsten die perfect zijn voor uw foto’s. Dat geldt dus ook zeker voor een fotolijst 15x20 cm.

Professionele kwaliteit voor gunstige prijzen

Fotolijsten-online.nl heeft enkel kwalitatieve producten in het assortiment. Bij ons kunt u met andere woorden rekenen op professionele kwaliteit - en dat altijd voor de beste prijzen. Wacht daarom niet langer en bestel direct uw prachtige fotolijstjes. De bestelde producten worden uit onze voorraad geleverd. Hierdoor kunt u uitgaan van een levertijd van 1 á 2 werkdagen. Dus zoekt u nog een prachtige fotolijst 15x20 cm? U slaagt gegarandeerd bij Fotolijsten-online.nl!

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok