Fotolijsten Kopen op Fotomaat

Op deze pagina vindt u alle fotolijsten ingedeeld op foto formaat. Zoekt u een fotolijst voor een foto van 13x18 cm, klik dan op de afbeelding met daarin de maat 13x18. Vervolgens krijgt u een overzicht met al onze lijsten passend voor een foto van 13x18 cm.

Staat uw fotomaat er niet tussen dan kunt u 2 dingen doen:

1- U bestelt een groter formaat fotolijst en doet daarin een maatwerk passe-partout. De binnenmaat vd passe-partout snijden wij dan op uw afwijkende fotomaat.
2- U bestelt een maatwerk fotolijst. Deze kunnen wij maken t/m formaat 70x100 cm.

Keuzehulp
Foto inlijsten zonder passe-partout
Foto inlijsten zonder passe-partout
Foto inlijsten met passe-partout
Foto inlijsten met passe-partout
Vul de maten van uw in te lijsten foto in.
Vervolgens ziet u het aanbod met geschikte lijsten voor uw foto.

 

Afmeting Foto

Zoekt u de perfecte lijst voor uw dierbare foto? Of deze lijst nu groot of klein moet zijn: in ons assortiment vindt u fotolijsten in diverse afmetingen. Door het grote aanbod aan verschillende fotomaten hebben wij voor iedere afbeelding, poster, kunstwerk of schilderij de juiste lijst. 

Selecteer hieronder eenvoudig het juiste foto formaat en wij tonen de bijpassende lijsten. Zoekt u bijvoorbeeld een lijst voor een foto van 13x18 cm? Klik dan op de afbeelding met de maat 13x18 cm. Zit het juiste formaat er toch niet voor u bij? Geen zorgen! We bieden tevens een groot aanbod maatwerk lijsten, zodat u uw foto toch kunt inlijsten. 


Diverse formaten fotolijsten kopen

Fotolijsten-online.nl biedt een uitgebreid assortiment fotolijsten in bijna elk denkbaar formaat. In onze webshop vindt u maar liefst 50 verschillende fotolijst formaten! Via deze afmetingen pagina navigeert u eenvoudig en snel naar de fotolijsten in het juiste formaat. En of uw smaak nu vintage, klassiek of modern is: wij bieden lijsten in diverse kleuren, materialen en stijlen. Zo zit de bijpassende lijst er altijd voor u tussen. 


Standaard foto afmetingen

Foto’s zijn in diverse formaten af te drukken. Toch kiezen veel mensen voor een standaard formaat. Fotomaat 10x15 cm komt het meest voor, maar ook 30x40 cm is een standaard formaat. Hieronder een overzicht van de kleine, middel en grote afmetingen in ons assortiment:

  • Klein: vanaf 3,5x4,5 cm (pasfoto formaat) tot 20x25 cm
  • Middel: vanaf 20x28 cm tot 50x50 cm
  • Groot: vanaf 50x60 cm tot 70x100 cm


Fotomaat niet gevonden? Kies voor maatwerk!

In onze webshop vindt u lijsten in diverse afmetingen, zoals 30x30 cm en 50x70 cm. Staat uw fotomaat er niet tussen? Dan zijn er twee mogelijkheden.

1- Een groter formaat fotolijst bestellen
Wanneer uw foto niet in een standaard lijst past, is het een optie om een maat groter te kiezen. Hierin plaatst u vervolgens een passe-partout, zodat uw afbeelding goed tot zijn recht komt. Fotolijsten-online.nl maakt ook passe-partouts op maat

2- U bestelt een maatwerk fotolijst
Heeft uw afbeelding een afwijkend formaat? En wilt u geen passe-partout gebruiken? Kies dan voor een maatwerk lijst. Deze maken wij  t/m formaat 70x100 cm en alles hier tussen in.


Goede kwaliteit & snelle levering

Het vinden van het juiste formaat fotolijst voor uw foto, poster of kunstwerk is heel gemakkelijk. Klik op het gewenste formaat en filter vervolgens op kleur en materiaal. Kies de lijst die het beste bij uw afbeelding én interieur past. Wij leveren alle fotolijsten uit voorraad. Dit betekent dat u uw bestelling in 95% van de gevallen de volgende werkdag al in huis heeft. Wilt u een fotolijst in het perfecte formaat kopen? Bestellingen vanaf 50 euro verzenden wij gratis!

Heeft u een vraag over een van onze producten? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste lijst? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee. Bel ons op +31 33 2077097 of stuur een e-mail naar info@fotolijsten-online.nl. 

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok