Maatwerk - Fotolijst en passe-partout op maat bestellen

In onze webshop vindt u fotolijsten in diverse afmetingen, zoals 10x15 cm en 30x40 cm. Staat het juiste formaat er echter niet voor u bij? Of heeft u een foto of poster met een afwijkend formaat? Bij Fotolijsten-online bestelt u eenvoudig en snel een fotolijst op maat. We bieden een groot aanbod maatwerk lijsten en passe-partouts, zodat u uw foto toch kunt inlijsten. 

Het bestellen van een maatwerk fotolijst is heel gemakkelijk. Selecteer hieronder of u een lijst en/of omranding op maat wilt laten maken. Vervolgens komt u op de pagina waar u kunt kiezen uit tientallen verschillende fotolijstjes die op maat verkrijgbaar zijn. Kies de gewenste lijst, voer de afmetingen in en u bent klaar. Indien u een passe-partout op maat wilt bestellen, belandt u op de pagina waar u direct een omranding kunt kopen. 

Fotolijst op maat laten maken

In onze eigen lijstenmakerij maken wij alle lijsten op maat tot een fotomaat van 70x100 cm. Handig voor als uw foto geen standaard formaat heeft. We bieden een groot aanbod houten fotolijsten in diverse kleuren. Kies dus helemaal zelf of u voor een zwarte, gouden of zilveren lijst gaat. We leveren alle soorten fotolijsten op maat compleet bij u aan; dit betekent inclusief glas, achterwand en een ophangsysteem. 
Bovendien bieden wij kwalitatieve fotolijsten tegen de beste prijzen. Gebruik de handige rekentool om de prijs van uw op maat gemaakte product direct uit te rekenen.

Voor iedere foto is er een geschikte maatwerk fotolijst

Online bestelt u eenvoudig een fotolijst op maat. Er is voor iedere foto een geschikte lijst. Een maatwerk lijst wordt speciaal voor u gemaakt door professionals. Onze vakmensen werken altijd met de nodige precisie, zodat wij uitsluitend kwalitatief goede producten leveren. Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u de perfecte lijst! 

Passe-partout op maat: zo komt uw foto nog beter tot zijn recht!

In iedere lijst hoort een passe-partout, ook als uw foto of lijst een afwijkend formaat heeft. Een passe-partout zorgt ervoor dat uw afbeelding nog beter tot zijn recht komt. Wij verkopen omrandingen in alle soorten afmetingen en diverse kleuren. Met onze high-tech computergestuurde passe-partout snijder maken we eenvoudig alle randen op maat. Het is zelfs mogelijk om een naam of symbool naar wens uit te snijden. Leuk om als cadeau te geven!

Snelle levering gegarandeerd

Aangezien wij alle fotolijsten en passe-partouts op maat maken in onze eigen lijstenmakerij garanderen wij een snelle levering. Wij zijn ongeveer één werkdag bezig met het maken van uw perfecte lijst of passe-partout. U heeft uw lijst op maat dan ook snel in huis. Bovendien verzenden we alle bestellingen vanaf 50 euro gratis! Bekijk ons grote assortiment maatwerk lijsten en bestel vandaag uw fotolijst en bijpassende passe-partout nog. 

Hulp nodig bij het bestellen van uw maatwerk fotolijst? Of weet u niet welke maat passe-partout u nodig heeft? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Bel ons op +31 33 2077097 of stuur een mail naar info@fotolijsten-online.nl

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok