Welke soorten fotolijsten bestaan er ?

Op het gebied van fotolijsten bestaan er vele soorten. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld vele fotolijsten voor enkele foto's. Ook verkopen wij een breed scala aan multi fotolijsten. Multi fotolijsten zijn lijsten waarin u meerdere afbeeldingen kwijt kunt.
Speciaal voor portretfoto's hebben wij mooie portretlijsten. Deze zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Bijvoorbeeld in verzilverde vorm.

Wat ook erg populair is zijn onze aluminium fotolijsten. Deze zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Aluminium fotolijsten zijn tijdlloos en daardoor zeer populair.
Een andere mogelijkheid zijn onze houten fotolijsten. Ons aanbod is veruit het grootst in het materiaal hout. Deze zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren.

Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld een fotolijst in het vierkant. Of wat dacht u van een glazen fotolijst. Verkrijgbaar met helderglas of anti-reflectieglas.

Wat past nu het beste bij u ?

Deze vraag hangt sterk af van uw persoonlijke voorkeuren en natuurlijk is uw interieur ook erg bepalend voor het materiaal dat u koopt. Hout past bijvoorbeeld sterk in een wat klassieker interieur. Aluminium daarentegen past meer in een modern en strak interieur. 

Mocht u vragen hebben omtrent uw keuze met betrekking tot welke fotolijst het beste in uw huis past, neem dan gerust contact met ons op.

 

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok