Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod fotolijsten in de kleur Oranje. Kies het exemplaar dat het beste bij uw interieur en/of foto past. Wij bieden fotolijsten met de kleur Oranje in de materialen hout , aluminium en kunststof. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Links op de website kunt u uw zoektocht verfijnen op materiaal, prijs of afmeting van uw foto. Alles is direct uit voorraad leverbaar.

11 producten

2 3 4 5
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oranje fotolijsten

Een oranje fotolijst zie je niet veel. Toch wint deze kleur aan populariteit. Oranje lijsten worden tegenwoordig veel gebruikt op kinderkamers. Ook worden ze veel gebruikt voor een kleurrijke collage in een moderne ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een modern woonhuis. Tevens zijn deze lijsten erg gewild tijdens en voor de diverse tournooien van ons Nederlands elftal. Dan kleurt ons land oranje en neemt de vraag naar oranje fotolijsten toe.

Hieronder vindt u een overzicht van al onze oranje fotolijsten. Onze houten Fotolijst Anitra Oranje is uitgevoerd met ontspiegeld glas.Alleen beschikbaar in hout. Alle lijsten zijn op voorraad en worden binnen 24 uur verstuurd. Tevens hebben wij een leuke korting momenteel.

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok