Uw trouwfotos inlijsten

Categorieën: Nieuwe Fotolijsten
Geplaatst: April 01, 2022

Elk jaar trouwen er in Nederland bijna 100.000 stellen. Uw trouwdag is een uniek feest vol liefde, vrienden en familie. Het is de dag van jullie leven en een dag die jullie voor altijd zullen koesteren. Daarom wil je deze dag ook goed vastleggen met kwalitatieve foto´s in een mooie fotolijst.

Uw trouwdag vastleggen

Bruidsparen geven daarom veel geld uit aan een trouwfotograaf om de magische momenten van de dag vast te leggen. Maar als u eenmaal uw prachtige trouwfoto's hebt, moet u ze ook laten zien. Door uw trouwfoto's in te lijsten en in uw huis tentoon te stellen, kunt u er elke dag van genieten. 

Als je je grote dag nog niet hebt gevierd, heb je nog tijd om te bedenken foto's. Dit is een geweldige manier om mooie trouwfoto's te krijgen. Dit zorgt er voor dat je het meeste uit elke foto kunt halen zodat je alles op de trouwdag goed vastlegt. Zorg ervoor dat je dit vóór de grote dag met je fotograaf bespreekt om er zeker van te zijn dat je alles krijgt wat je wilt.

Enkele populaire trouwfoto's zijn:

  •     De eerste foto's als bruidspaar
  •     Foto's als jullie het gangpad aflopen
  •     Een vrolijke foto aan het eind van de avond
  •     Foto's van familie en vrienden tijdends de ceremonie

Trouwfoto's in huis tentoonstellen

Als je je foto's hebt bekeken, moet je beslissen waar je ze in je huis wilt laten zien. Dit bepaalt de grootte van de lijsten die u nodig heeft. 

Als u trouwfoto's op boekenplanken, aanrechten of bureaus wilt plaatsen, dan heeft u staande lijsten nodig. Als je van plan bent om ze op een wand te hangen, dan heeft u een lijst nodig die past bij de ruimte.

Als u het moeilijk vind om de perfecte lijst te vinden kunt u misschien eens kijken naar het op maat maken van lijsten voor trouwfoto's. Met op maat gemaakte fotolijsten kunt u iets ontwerpen dat specifiek werkt voor de ruimte waar u mee werkt. U kiest de afmetingen, het ontwerp en de kleur om een unieke lijst te creëren.

Zorg dat u de juiste afmetingen kent

Als u eenmaal weet welke maat lijst u wilt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat uw afgedrukte foto's hier perfect in passen. Foto´s die te klein zijn, kunnen  verschuiven en openingen rond de foto's vertonen. Echter, als de foto te groot is, kan de lijst delen van de foto's wegsnijden.

U wilt er zeker van zijn dat ze perfect passen en goed vastzitten, zodat ze niet kunnen verschuiven in de lijst. Als u van plan bent uw lijsten op te hangen, moet u ook haken of een sterk ophangkoord over de achterkant van de lijsten leggen. 

Als je prachtige trouwfoto's van je grote dag hebt, kun je ze het beste tot hun recht laten komen door ze goed in te lijsten. Professionele hulp bij het op maat laten maken van een fotolijst biedt daarbij uitkomst.