Stel uzelf deze vragen bij het kopen van een fotolijst

Categorieën: Nieuwe Fotolijsten
Geplaatst: Maart 01, 2022

Bent u op deze website beland omdat u een fotolijst wil kopen die precies aansluit op uw favoriete foto, interieur en decoratie? Ontdek de tips van onze experts om er zeker van te zijn dat u de juiste fotolijst voor uw favoriete foto’s koopt!

Is de foto al afgedrukt?

Als u een fotolijst bij ons koopt vragen wij vrijwel meteen of de foto al afgedrukt is. Als dit niet het geval is kunt u namelijk zelf nog het gewenste formaat fotolijst kiezen!

Hoe groot is de foto?

In de meeste gevallen zal de foto al uitgeprint zijn. Het is daarom belangrijk om goed op het formaat te letten wanneer u een fotolijst online koopt. Wij bieden fotolijsten in vrijwel ieder formaat. En zit de juiste maat er niet bij? Dan maken we graag een lijst op maat voor u.

Welke stijl fotolijst wilt u?

De stijl van de fotolijst die u koopt moet aansluiten op de zogenaamde huisstijl. Past de stijl van de fotolijst goed in uw interieur? Wij bieden fotolijsten in vrijwel iedere stijl en gemaakt van elk materiaal dat u wenst.

Heeft uw foto een speciale betekenis?

In veel gevallen zal u alleen een fotolijst kopen voor een foto die een speciale waarde heeft. Heeft uw foto een speciale betekenis? Gun uw favoriete foto daarom een mooie fotolijst.

Waar zal het worden opgehangen? 

Bepaal van tevoren de plek waar u de fotolijst wilt ophangen. Aan de hand hiervan kunt u een betere keuze maken over de stijl en het formaat fotolijst dat u wilt kopen.

Verwacht u dat het voor altijd ingelijst zal blijven of wilt u het kunnen vervangen?

Wilt u de foto voor een langere tijd inlijsten of wilt u dat deze eenvoudig te vervangen is? Er zijn speciale wissellijsten verkrijgbaar in ons assortiment waarmee u de foto’s eenvoudig kunt wisselen.

Als u onze tips volgt dan weet u zeker dat u een fotolijst koopt die perfect aansluit op uw foto, wensen en interieur!