Fotolijsten zijn meer dan de som der delen. Je kunt bijvoorbeeld een serie fotolijsten in de vorm van een hart maken. Ideaal voor een persoonlijke en romantische tint in je slaapkamer.
Slechts één afbeelding aan een muur kan na een tijdje gaan vervelen. Met een fotohart vang je twee vliegen in één klap; je kan er een hele hoop afbeeldingen in kwijt (dierbare herinneringen, mooie foto's) en het maakt zowel de muur als de ruimte dynamischer.


Werkwijze
Om een zo mooi mogelijke collage van fotolijsten te maken hebben wij een paar tips voor je:
1. Druk de foto's in dezelfde kleurtint af, zoals zwart-wit of sepia. Omdat je al gebruik maakt van een groot aantal foto's, zorgt dit voor een geordend geheel.
2. Kies om dezelfde rustgevende reden voor fotolijsten in dezelfde kleur.
3. Leg de fotolijsten met foto's op de grond in de gewenste hartvorm on te zien welke verdeling de mooiste is.


Meer ideeën
We hebben nog meer ideeën voor collages van fotolijsten voor je:
1. De vorm van een hart is kunstig en je kunt er alle kanten mee op, maar je kunt ook denken aan andere vormen zoals een rechthoek, driehoek of zelfs een stervorm.
2. De gekozen vorm kun je in een kleiner formaat ook meerdere malen toepassen op bijvoorbeeld dezelfde muur. Verschillende vormen combineren in diverse collages kan natuurlijk ook.
3. Je kunt van je gekozen vorm nog meer een kunstwerk maken door het resultaat te omlijsten met een grote fotolijstFoto van Indulgy.nl