Fotolijst Home Wit            

Met de Home wit heeft Fotolijsten-online een nieuwe, veelzijdige fotolijst aan het assortiment toegevoegd. Hij valt op door zijn naturel afwerking, waar je de ruwe houtnerf nog doorheen ziet, en een crèmekleurig passe-partout.

De Home wit is een houten fotolijst met een zogenaamde whitewash verflaag. Deze manier van verf aanbrengen is doorschijnend wat ervoor zorgt dat de voor het hout zo karakteristieke nerfstructuur zichtbaar blijft. Het wit houdt deze fotolijst neutraal, maar de houtstructuur geeft hem ontegenzeggelijk een ruige look. Door deze combinatie doet de Home wit het goed in een grote verscheidenheid aan interieurstijlen. Vooral de huidige trend naar industriële inrichtingen vult de Home wit goed aan. Maar de combinatie van wit, de houtstructuur en het crèmekleurige passepartout geven hem ook een romantische tint waardoor hij in nostalgisch ingerichte kamers eveneens goed uit de verf komt. Of juist mooi contrasterend in een modern interieur; met de Home wit kun je alle kanten op.

Robuust en tijdloos

Drie formaten De veelzijdigheid van de Home wit houdt echter niet op bij het materiaal. Deze houten fotolijst is te leveren in maar liefst drie verschillende formaten, zodat er voor beeldende herinneringen van iedere soort gelegenheid wel een geschikte lijst te vinden is. Hij is er voor één grote foto, voor meerdere foto's naast of boven elkaar en in panoramaformaat.

Klik HIER om de lijst te bestellen !

Assortiment Home Kleuren