De kerstcommercie draait weer op volle toeren, maar ieder jaar kado's verzinnen is niet makkelijk. Met een fotolijst zit je echter altijd goed. Iedereen vind het leuk om een mooie foto van een gedeelde herinnering te krijgen en de keuze is enorm, dus voor iedere smaak is er een passende fotolijst.Fotolijsten zijn er van klein (3,5 x 4,5 cm) tot enorm (70 x 100 cm) met tientallen maten er tussenin. Ook de materiaalkeuze is groot: fotolijsten van aluminium, (sloop)hout, kunsstof, verzilverde fotolijsten of de aloude glazen fotolijst; voor ieder interieur is wel een passende fotolijst te vinden. Foto's hoeven overigens niet altijd perfect in de lijst te passen. Het kan ook mooi zijn om een 'te grote' fotolijst te gebruiken in combinatie met een passe-partout. Voor diegenen die het duizelt van al die keuzes lichten we enkele interessante fotolijsten uit.


Portretfotolijst

Een portretfotolijst is ideaal als je iemand wil verrassen met een mooie foto die je ooit van hem haar of hebt gemaakt. Of bijvoorbeeld met een afbeelding waarvan je weet dat diegene het mooi vindt, bijvoorbeeld een landschap, een kunstwerk of een spectaculaire sportfoto.
Ethnic Chic fotolijst

De nieuwe serie Ethnic Chic fotolijsten speelt in op de trend waarin hout, de natuur en een ruige look een rol spelen. Deze fotolijsten zijn gemaakt van sloophout en hebben verschillende profielen. Ook heeft iedere Ethnic Chic fotolijst diverse kleurschakeringen, wat ze een vintage karakter geeft.