Nieuw in het assortiment, Nederlands fabrikaatHouten fotolijst Santos

Categorieën: Nieuwe Fotolijsten
Geplaatst: Maart 16, 2017
Nieuw in het assortiment, Nederlands fabrikaatHouten fotolijst Santos


Fotolijsten-online heeft een bijzonder nieuw product aan het assortiment toegevoegd. De serie houten fotolijsten van Santos is niet alleen van hoge kwaliteit, maar wordt ook nog eens met de hand in Nederland gefabriceerd.







De Santos fotolijsten zijn namelijk afkomstig van een sociale werkplaats, waardoor een kwetsbare groep betrokken blijft bij de maatschappij. Deze fotolijsten vallen op door een profiel van maar liefst vier centimeter breed. Houten fotolijst Santos is er in serie moderne kleuren waaronder eiken, grijs, mat zwart, beton, truffel en wit. Diverse exemplaren zoals Santos bruin en crème, hebben een ruige vintage look. Fotolijsten-online levert de lijsten van Santos in een grote variëteit aan formaten van 10x15 cm tot 60x90 cm. Daarnaast is Santos leverbaar in A2-, A3- en A4-formaat. De grotere afmetingen lenen zich perfect voor het maken van een fotocollage, terwijl de gebruiker met meerdere kleine exemplaren uitstekend zijn creativiteit kan uitleven op een fotolijstenmuur.


Handige ophangpunten

Alle formaten van de Santos fotolijsten zijn voorzien van handige ophangpunten waarmee ze makkelijk aan een muur te bevestigen zijn. Daarnaast hebben de formaten tot en met A4 (21x27,9 cm) tevens een standaard om ze horizontaal of verticaal neer te zetten, bijvoorbeeld op de vensterbank, een bureau of op een (nacht)kastje.


Nieuw in het assortiment, Nederlands fabrikaatHouten fotolijst Santos