Fotolijsten speciaal voor Valentijns dag

Categorieën: Nieuwe Fotolijsten
Geplaatst: Januari 20, 2015

Fotolijsten speciaal voor Valentijns dag

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, kaarten of fotolijsten. Vaderdag, Moederdag en kerst. Het zijn speciale dagen in het jaar, maar ook valentijn is voor veel mensen een speciale dag.

We hebben dan weliswaar geen vrij, maar het is een dag om jouw lief even extra in het zonnetje te zetten. Je kunt Valentijnsdag natuurlijk ook aangrijpen om aan iemand te laten weten dat je stiekem heel verliefd bent. Hierbij alvast een inspiratie blog voor ideeën. Hier kun je al onze Valentijnsproducten bekijken.



Onze Bretagne fotolijst is een van de favoriete lijsten die gegeven wordt met Valentijnsdag. Welke vorm past er nu immers beter bij Valentijnsdag dan deze klassieke hartvorm. Vanwege de vintage/brocante uitstraling is de Bretagne ook ook fotolijst die past in bijna elk interieur.


Fotolijsten speciaal voor Valentijns dag



Onze fotolijsten serie "Le Coeur" heeft een warme en landelijke uitstraling en past hierdoor naadloos in vele interieurstijlen. We leveren deze fotolijsten in meerdere varianten, voor enkele foto's kunt u kiezen uit de hartvormige "Le Coeur 9x9", of uit de drie vierkante varianten met losse hartjes elementen aan de zijkant. Deze variant is leverbaar in de maten 9x9, 10x15 en 13x18.

Fotolijsten speciaal voor Valentijns dag


Heeft meer dan 1 foto die op deze warme manier wilt omlijsten dan is deze lijst ook verkrijgbaar in een uitvoering voor 3, 4, 5 of 7 foto's. Fotolijsten speciaal voor Valentijns dag

De Twin heart, fotolijst bestaat uit 2 hartjes naast elkaar die staan voor de onlosmakelijke liefde voor elkaar. Laat ook zien hoe bijzonder uw relatie is, deze markante lijst is niet alleen symbolisch maar geeft ook net even dat beetje extra aandacht.


Fotolijsten speciaal voor Valentijns dag Fotolijsten speciaal voor Valentijns dag


Onze Bavarian fotolijsten serie is een subtiele fotolijst met een landelijke uitstraling en een hart detail aan de zijkant. Door de subtiele vormgeving en kleurgebruik is deze fotolijst in bijna interieur perfect inpasbaar. Deze fotolijst is in diverse kleuren te verkrijgen zoals blauw en rood.



Fotolijsten speciaal voor Valentijns dag

Als de liefde verzegeld is met veel fotos of een huwelijk dan is er niets mooiers deze te bundelen in een mooi foto album zoals de Sweet Heart. Het is een prachtig trouwalbum met witte bladen. Met dit album bent u echt verzekerd van een fantastisch pronkstuk waarin u uw huwelijksfoto's kunt presenteren.



Fotolijsten speciaal voor Valentijns dag