Kunststof fotolijsten zijn niet voor niets populair. Het materiaal biedt de koper veel keuze uit kleuren, formaten en design en daarbij zijn ze nog eens voordelig ook.Wij hebben een groot aantal kunststof fotolijsten in het assortiment. Ze zijn leverbaar in vele kleuren zoals rood, zwart, blauw, zilver en goud. Fotolijsten Galeria en New Style zijn beschikbaar in meer dan tien formaten variërend van 10 x 15 centimeter (al vanaf 5,95 euro) tot maar liefst 60 x 90 centimeter, het zogenaamde posterformaat. Deze laatste is ideaal voor bijvoorbeeld je favoriete filmposter, maar je kunt ze ook goed gebruiken voor een fotocollage.


Portretlijsten

De veelzijdigheid van kunststof maakt dat het uiterlijk van dit soort fotolijsten zeer uiteenlopend is. Aan de ene kant is er de strakke, minimalistische variant in de vorm van plexiglas, zoals de Mascagni Transparant Plexi (eveneens leverbaar in verschillende formaten). De portretlijsten Cole en Green hebben een kunststof lijst opgebouwd uit imitatie-edelstenen die ze een glinstering geeft. Ook de portretlijst Lille is versierd met vrolijk gekleurde sierstenen voor een bont, feestelijk effect.Glas

Op de plexiglas fotolijst na (daarbij zijn het 'glas' en de lijst één) leveren wij bovenstaande fotolijsten vrijwel allemaal allemaal met glas waarmee de foto het beste tot zijn recht komt. Ook hebben de meeste varianten niet alleen één of meerdere ophangpunten, maar eveneens een staander, zodat je drie manieren hebt om een foto te plaatsen of op te hangen.