De houten fotolijsten van het Duitse Walther Design hebben een natuurlijke en warme uitstraling. Bovendien maakt de houtnerf iedere fotolijst uniek. Dit is het tweede blog met het grote aantal houten fotolijsten van Walther Design. Hier vindt u de zeven andere houten lijsten.


Barok

Zoals de naam wellicht al doet vermoeden wordt de houten fotolijst Barock gekenmerkt door een sierlijk motief. De ornamentering en het gekerfde profiel geven deze lijst een chique uitstraling. Fotolijst Barock is leverbaar in wit, zwart en een natuurlijke tint.Rokoko

Zo mogelijk nog rijker versierd als Barock is de houten fotolijst Rokoko. Deze opvallende lijst heeft aan de voorzijde weelderig gevormde ornamenten en gezien van opzij enkele kerven in het profiel. Rokoko is leverbaar in vier bijzondere kleuren: champagne, crème, bruin en zilver. Bovendien is er keuze uit zes formaten en kunnen de lijsten met een passe-partout worden geleverd.


Fashion 3D

Het anderhalve cm brede blokprofiel van de houten fotolijst Fashion 3D is verkrijgbaar in zes hippe kleuren. Het oppervlak is mat, zodat deze fotolijst automatisch de aandacht op de inhoud vestigt. Bijzonder aan Fashion 3D, en waar de naam de toevoeging 3D aan ontleent, is de extra binnenlijst. Hiermee kun je de foto binnen de lijst ook nog eens inlijsten. Ideaal voor een extra wow-effect.


Unique 2

De fotolijst Unique 2 is van massief hout gemaakt afkomstig van Italiaanse lijsten. Hij is 3,4 cm breed, gekerfd en voorzien van een matte laklaag met aan de binnenzijde een parelstructuur. Leverbaar in crèmewit en donkerbruin in de formaten 13x18 tot 40x50 cm.Unique 5

Unique 5 heeft een 2,4 cm brede rechthoekige lijst met een geborsteld oppervlak in metallic look. Leverbaar in vijf metallic tinten: zwart, champagne, staal, koper en zilver. Deze klassieke houten fotolijst past naadloos in een verscheidenheid aan interieurs en is leverbaar in een serie verschillende formaten.


Unique 7

De hoogwaardige houten fotolijst Unique 7 is 2 cm breed. Unique 7 is duidelijk herkenbaar aan een de strepen van de houtnerf die de natuurlijkheid van deze fotolijst onderstrepen.


Unique 8

De massief houten fotolijst Unique 8 heeft een 2,8 cm breed naar binnen aflopend profiel in metallic look. Er zijn vijf metallic kleuren beschikbaar in de formaten 13x18 tot 50x70 cm.