Verras pa met een ingelijste foto Origineel cadeau voor vaderdag

Categorieën: Nieuwe Fotolijsten
Geplaatst: Juni 06, 2016
Verras pa met een ingelijste foto Origineel cadeau voor vaderdag


Het valt niet mee steeds opnieuw een leuk cadeau te verzinnen voor jaarlijks terugkerende in-het-zonnetje-zet-dagen zoals moeder- en vaderdag. Met een fotolijst kun je echter alle kanten uit. We geven wat voorbeelden.






Met een fotolijst+inhoud maak je een cadeau persoonlijk. Je kunt een fotolijst geven met daarin kunst die je vader aanspreekt, van een afbeelding die hij mooi vind – zoals bijvoorbeeld een landschap, zijn favoriete sport of hobby – of juist een fotolijst met daarin een leuke plaat van een gedeelde herinnering. Een ander leuk idee is om in de lijst een afbeelding te plaatsen van iets dat je samen met je vader in het vooruitzicht hebt of – met een sneaky hint – een afbeelding van iets dat je graag eens met hem zou willen ondernemen, zoals bungeejumpen of die safari naar Kenia.


De juiste sfeer

Het leuke is dat je met de vele verschillende soorten fotolijsten je cadeau precies de juiste sfeer kunt meegeven. Er zijn grote en kleine fotolijsten en zelfs lijsten met andere vormen dan vierkant of rechthoekig. Origineel is de mogelijkheid om een collage te maken. Hiervoor kun je een grote fotolijst vullen met meerdere afbeeldingen. Het geheel kun je aankleden met een op maat gemaakt passe-partout. Tenslotte kun je uiteraard een bewuste keuze maken voor het materiaal waarvan de fotolijst gemaakt is: kunststof, aluminium, glas of sloophout voor een vintage look.


Klik hier voor inspiratie. Verras pa met een ingelijste foto Origineel cadeau voor vaderdag