Passe-Partout

Een passe partout is kartonnen rand voor om een foto of poster in uw fotolijst. Deze rand zorgt voor opvulling in de fotolijst als een foto bijvoorbeeld niet goed past doordat deze kleiner is. Ook kunnen passe partouts worden gebruikt om een foto een extra effect te geven.

Door een passepartout tussen een foto en fotolijst te plaatsen springt de foto er echt uit. Fotolijsten-online.nl heeft een uitgebreid assortiment aan passe partouts. Wij verkopen ook passe partouts op maat en kleur. Direct uitrekenen en bestellen!
Wat dacht u bijvoorbeeld van een passe-partout voor meerdere foto's. Ideaal om een mooie collage te maken in 1 lijst! 

Let wel op: Alle passe-partouts worden op bestelling gemaakt en zijn daarom uitgesloten van de herroeping. 

 1. Uitleg Passe-Partout Bestellen

  Uitleg Passe-Partout Bestellen

 2. Passe-Partout op Maat en Kleur

  Passe-Partout op Maat en Kleur

 3. Passe Partout Standaard Formaten

  Passe Partout Standaard Formaten

 4. Customized / Gepersonaliseerd

  Customized / Gepersonaliseerd


Standaard maat passe partouts

Bent u op zoek naar een standaard formaat passe partout dan ben u bij ons aan het goede adres. Onze standaard passe partouts zijn altijd gemaakt van zuurvrij museum karton met een dikte van 1,5 mm. De passepartout zijn verkrijgbaar in 4 soorten kleuren waaronder; wit, creme, zacht creme en zwart. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan verschillende formaten passe partouts. Dus of u nu op zoek bent naar één eenvoudige passe partout of naar meerdere verschillende soorten passe partouts, bij Fotolijsten-online.nl zit u altijd goed.
 

Welke maat passe partout heeft u nodig?

Voordat u uw zoektocht kunt beginnen naar het vinden van de geschikte passe partout is het van groot belang dat u de juiste maat in gedachten heeft. Wilt u uw fotolijst opvullen zodat uw foto in de te grote lijst past? Neem dan altijd de afmetingen van de fotolijst. Bent u op zoek naar een passepartout om uw foto er uit te laten springen? Dan helpen wij u graag met het vinden van de juiste maat aan de hand van een voorbeeld:

U heeft een foto van 30x45 cm en bent op zoek naar een passe partout die uw foto er echt uit laat springen. Kies dan voor een passe partout van 40x60 cm, deze past perfect in een fotolijst van 40x60 cm. 40x60 cm is in dit geval dan ook de buitenmaat. De binnenmaat van deze passe partout zal iets kleiner zijn dan 30x45 cm zodat de foto netjes op zijn plaats blijft zitten er er niet doorheen valt.  
Passe partout maten tabel


Passe partout op maat laten maken

Zit uw gewenste maat passe partout niet tussen de standaard maten? Niet getreurd! Bij Fotolijsten-online.nl kunt u gewoon een passe partout op maat laten maken. Met onze high-tech computergestuurde passe-partout-snijder kunnen we eenvoudig alle soorten gewenste passe partouts op maat maken. Onze passe-partout-machine, de Gunnar F1, is de beste in zijn soort en voorziet ons keer op keer van prachtige op maat gemaakte exemplaren. 

Als u kiest voor een passe partout op maat, dan kijken wij 100% naar uw wensen. Dit betekent ook dat u zelf bepaald welke kleur, materiaal en vorm uw passe partout krijgt. Het is zelfs mogelijke om uit één groot vel meerdere passe partouts te snijden, zodat deze gebruikt kan worden voor een fotocollage. U kunt het zo gek nog niet bedenken of wij kunnen het maken. 

De beste prijs

Ook kunnen we u bij Fotolijsten-online.nl nog eens de beste prijs aanbieden. Doordat wij een online webwinkel zijn hebben wij geen kostbare winkelpanden. Hierdoor hebben we geen extra uitgaven en kunnen we onze prijs zo laag mogelijk houden. Dus bent u op zoek naar producten van topkwaliteit en ook nog eens voor de beste prijs? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij hebben alles in eigen beheer en dat betekent dat alles zo snel mogelijk geleverd kan worden. Heeft u een bestelling van boven de 50 euro, dan is uw verzending zelfs gratis. Kortom, bent u op zoek naar een standaard passe partout of wilt u een passe partout op maat laten maken? Wij garanderen u een lage prijs, de beste kwaliteit en in 95% van de gevallen een razendsnelle levertijd.