Producten 81-100 van 120

2 3 4 5
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Portretlijsten, gemaakt voor onze dierbare foto's.

Onze portretlijsten zijn stuk voor stuk ontworpen om perfect aan te sluiting bij uw huidige interieur en zijn daarmee van grote toegevoegde waarde. Door daar de persoonlijke foto bij op te tellen die u uiteindelijk in de lijst zal plaatsen ontstaat er een combinatie die ieder huis tot een persoonlijk paleis zal maken. Bovendien is het mogelijk om te kiezen uit een aantal verschillende modellen die allemaal een unieke uitstraling bieden en de geplaatste foto’s op die manier een eigen sfeer te bieden hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een verzilverde portretlijst kiezen, maar is het aan de andere kant ook mogelijk om de houten portretlijst te kiezen en zo het hele gezin vertrouwd bij elkaar te plaatsen.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment portret fotolijsten. Bestel direct en profiteer van onze snelle levering!

Keuze van de juiste portretlijst

Heeft u een mooie foto van een dierbaar persoon in te lijsten? Kies dan de juiste lijst voor uw interieur. Bekijk dan hieronder onze collectie portretlijsten! Onze portretlijsten worden stuk voor stuk gemaakt van de beste materialen en ogen op die manier niet alleen fantastisch, maar zijn ook nog eens zeer degelijk. De verschillende exemplaren zullen gemakkelijk jaren mee gaan en op die manier een groot aantal verschillende foto’s plaats kunnen bieden. Portretlijsten passen eigenlijk binnen ieder interieur, mits er gekozen wordt voor het juiste ontwerp. 

Wij willen u graag de volgende portretlijsten extra onder de aandacht brengen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze collectie aluminium portretlijsten. Ook hebben wij enkele design fotolijsten in portretformaat.

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok