Fotolijsten op maat bestellen: hier moet u op letten

Categorieën: Nieuwe Fotolijsten
Geplaatst: November 20, 2020

Fotolijsten komen in allerlei verschillende soorten en maten, maar zit de afmeting die u zoekt er net niet bij? Niet getreurd, het is namelijk mogelijk om fotolijsten en passe-partouts op maat te laten maken. Een bijzondere foto of mooie poster komt toch net iets beter tot zijn recht in een bijpassende lijst. Er zijn echter een aantal zaken waar u op moet letten bij het bestellen van fotolijsten op maat. In dit artikel vertellen we u graag meer over de aanschaf van een op maat gemaakte lijst.   

Fotolijst op maat

Als een standaard fotolijst niet geschikt is voor uw foto kunt u ervoor kiezen om een op maat gemaakte lijst aan te schaffen. Het zou namelijk zonde zijn als de afbeelding zonder passende rand in uw woning komt te hangen. De fotolijst op maat wordt speciaal voor u gemaakt door een professional. Het is dus mogelijk om deze aan al uw eisen en wensen te laten voldoen. Bent u gek op de betonlook? Of past een zwarte lijst het beste bij uw interieur? U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, zodat de lijst straks perfect bij de rest van uw woning past. 


Fotolijsten op maat bestellen

Voor welke lijst kies ik? 

Voordat u zomaar een fotolijst op maat gaat bestellen, raden we u aan om van tevoren te kijken naar de beschikbare lijsten. Het lijkt gemakkelijk om een passende lijst te vinden, maar dit is het helaas niet altijd. Het is belangrijk dat er niet alleen naar het formaat wordt gekeken, maar ook naar het uiterlijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een exemplaar gemaakt van een bepaald materiaal aan te schaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten of aluminium fotolijst. Met de juiste lijst creëert u niet alleen een mooi geheel, maar kunt u ook de sfeer in de ruimte veranderen. Daarnaast is het van belang dat de juiste kleur wordt gekozen. De meest gangbare tinten zijn zwart, zilver en bruin, maar er zijn ook rode en paarse lijsten verkrijgbaar.

 

Een bijpassende passe-partout

Een passe-partout zorgt ervoor dat de ingelijste foto of poster beter tot zijn recht komt. Als u een fotolijst besteld, wordt hier standaard een bijpassende passe-partout bij geleverd. Vind u het niet erg dat uw foto in een afwijkende fotolijst terecht komt? Dan kunt u er ook voor kiezen om een standaard fotolijst te kopen met daarin een op maat gemaakte passe-partout. Op deze manier geeft u toch de indruk dat de foto of poster goed in de lijst past en komt de afbeelding beter tot zijn recht. De passe-partout kan in een kleur naar keuze worden besteld. Dit hoeft natuurlijk niet altijd wit of zwart te zijn, maar het kan ook een kleur zijn die bijvoorbeeld al in de foto of poster voorkomt. De kleur wordt hierdoor extra geaccentueerd en dit geeft een prachtig effect. 

Bestel een fotolijst op maat bij Fotolijsten Online

Het bestellen van een op maat gemaakte fotolijst of passe-partout kan heel gemakkelijk en snel bij Fotolijsten Online. Selecteer op de website of u op zoek bent naar een passe-partout of fotolijst en vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle producten die op maat te verkrijgen zijn. We bieden daarnaast een handige rekentool waarbij u eenvoudig en snel de prijs van uw op maat gemaakte product kunt berekenen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Bent u op zoek naar een speciale fotolijst of heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag!