Moederdag komt er weer aan. Zondag 8 mei 2016 mogen we moeders weer in de spotlight zetten. Een kado bedenken is niet altijd even makkelijk, maar een fotolijst is altijd goed. Je kunt er immers vele kanten mee op.Met een fotolijst voor moederdag kun je uiting geven aan je speciale gevoel voor die bijzondere vrouw in je leven. Uiting aan je liefde, een herinnering aan dat bijzondere gedeelde moment of attent een afbeelding laten inlijsten waarvan je weet dat zij dat mooi vindt. Een fotolijst met inhoud is ook geschikt als hint naar een groter kado. Als je bijvoorbeeld je moeder in de toekomst nog eens ergens mee naar toe wilt nemen of samen een reis of vakantie wilt maken, kun je een foto van die speciale plaats geven; dat maakt het extra leuk om er naar uit te kijken.


Vele soorten fotolijsten

Als de inhoud van de fotolijst bepaald is, kun je ook met het soort fotolijst alle kanten op. Van trendy houten fotolijsten in retrolook tot keurig afgelakte exemplaren en van industrieel strakke aluminium fotolijsten tot speelse kunststof lijsten in allerlei kleuren.


Uiteenlopende formaten

Ook met de verschillende formaten fotolijsten zijn er altijd wel exemplaren te vinden die bij jouw specifieke wens passen. Ze zijn er op zakformaat tot posterformaat van tot wel 70 x 100 cm. Met de grotere formaten kun je zelfs een complete fotocollage voor je moeder maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus met fotolijsten als kado kun je meerdere moederdagen vooruit.