Filteren

Collagelijsten - Fotolijst voor meerdere foto's

Collagelijsten, ook wel multi-fotolijsten genoemd, winnen bij veel mensen snel aan populariteit en zijn ideaal om bijvoorbeeld al uw vakantiefoto's in één lijst te presenteren. Onze collagelijsten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en formaten. Wij hebben ervoor gekozen om een breed scala aan fotolijsten voor meerdere foto's in ons assortiment op te nemen.

Een collagelijst blijft iets aparts. Steeds meer mensen kiezen ervoor om bijvoorbeeld in de woonkamer boven de bank een grote multi-lijst op te hangen. Momenteel zijn de multi fotolijsten erg populair en dit neemt nog steeds toe. Zo kunt u eenvoudig meerdere foto's inlijsten zonder elke lijst apart op te moeten hangen. Reden te meer om dus te kiezen voor een fotolijst voor meerdere foto's. Een van de meest verkochte collagelijst is de Grand Village 9x 10x15.

Graag geven wij u enkele suggesties.. Een van onze meest populaire multi-lijst is de Multi-Fotolijst Rouen voor maar liefst 11 foto's. Een andere zeer populaire multilijst is onze multi-fotolijst Montreaux.

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok