Heeft u een paar mooie oude foto’s en wilt u deze in een nieuw jasje steken, maar toch de authentieke charme van de foto behouden? Kijk dan bij onze mooie vintage fotolijsten. Het materiaal wat gebruikt wordt zorgt ervoor dat de klassieke sfeer van de foto’s behouden wordt, maar ook dat de lijsten tegelijkertijd trendy en niet oubollig zijn. Ook zijn de lijsten van duurzame kwaliteit.


Naast het inlijsten van uw eigen foto’s is het ook leuk om uw interieur te voorzien van leuke accessoires door de lijsten in te vullen met mooie vintage foto’s zoals:


vintage fotolijst vintage fotolijst
   

Om een echt mooi effect te creëren is het leuk om een hele wand vol te plakken met verschillende lijsten met oude foto’s en/of posters. Het is ook erg leuk om hele moderne met echte ouderwetse fotolijsten te combineren. Zo zou u de hele wand op deze manier kunnen vullen wat zorgt voor een speels effect:

vintage fotolijst vintage fotolijst
   

Hier zijn enkele voorbeelden uit de vintage fotolijstcollectie van Fotolijsten-Online die zeer geschikt zijn voor een soortgelijke wand vol fotolijsten.