Kunststof fotolijst New Lifestyle biedt een combinatie van de voordelen van aluminium en houten fotolijsten. De kunststof exemplaren bieden namelijk aan de ene kant de moderne uitstraling die we normaal kennen van het aluminium. Ook binnen de moderne interieurs van tegenwoordig komen deze daarom uitstekend tot hun recht en zullen ze eigenlijk in geen enkele kamer misstaan.

U heeft met kunststof fotolijst New Lifestyle de mogelijkheid om de typisch warme sfeer van een houten exemplaar te creëren, zonder dat de foto hiermee tekort zal worden gedaan. Sterker nog, in de kunststof fotolijst New Lifestyle zal de foto nog beter tot z'n recht komen en krijgt de unieke afbeelding daarmee de aandacht die het verdient. Onze kunststof fotolijsten zijn daarnaast heel voordelig en op die manier gemakkelijk aan te schaffen voor in principe iedereen.

De kunststof fotolijst New Lifestyle heeft een profielbreedte van 9 mm (vanaf maat 30 x 45 cm 9,8 mm) en is voorzien van helder glas. Toto en met formaat 18 x 24 cm is de lijst voorzien van een standaard. Alle formaten kunnen uiteraard worden opgehangen.

De kunststof fotolijst New Lifestyle is levrbaar in 5 kleuren: zilver, staal, zwart, goud en brons.

Hier kunt u het uitgebreide assortiment kunststof fotolijsten van Fotolijsten Online bekijken.