Door de fotolijsten randloos te kiezen kunt u een unieke uitstraling bieden aan uw foto's die op geen enkele andere manier te bereiken is. De verschillende fotolijsten van diverse materialen hebben natuurlijk allemaal zo hun charme, maar op deze manier is het puur en alleen de foto die de volledige aandacht krijgt die het verdient. Er is geen rand aanwezig die voor afleiding kan zorgen of een bepaalde sfeer kan oproepen, maar het zijn slechts enkele ophangclips die de rand markeren.

Wanneer u de fotolijsten randloos kiest is het daarbij mogelijk om zelf te bepalen welk glas er wordt gebruikt om op die manier het gewenste effect te bereiken en de foto op de juiste manier te presenteren. Zo kunt u onder andere kiezen voor een antireflectie laag of juist helderglas.Tevens zijn ze leverbaar in vrijwel alle gangbare formaten.

De randloze wissellijst is ideaal om voor weinig geld uw foto / affiche / diploma / oorkonde toch de presentatie te geven dat het verdiend. Deze randloze fotolijsten worden veel in ateliers en op beurzen gebruikt maar zijn ook zeer geschikt om thuis of op kantoor te gebruiken.

Bekijk hier de details en formaten van onze randloze fotolijsten en bestel direct!

Productdetails:

met ophangclips.
geleverd in stevige kartonnen verpakking.
geen standaard
voorzien van anti-reflectie glas of helderglas