Mooie foto's verdienen geschikte ophangsystemen. Een mooie foto verdient namelijk een mooie plek aan de muur die er voor kan zorgen dat de foto of afbeelding optimaal tot z'n recht komt. Onze verschillende foto ophangsystemen zijn stuk voor stuk van een zeer hoge kwaliteit en daarmee uitermate geschikt om de foto's op een prachtige manier op te hangen.

U kunt uw eigen fotomuur creëren door deze pakketten zowel horizontaal als verticaal te verbinden. Oneindig veel mogelijkheden dus.

De foto ophangsystemen zijn allemaal scherp geprijsd. Een professioneel ophangsysteem is op deze manier ook voor u bereikbaar. De professionele kwaliteit biedt in combinatie met de scherpe prijs een perfecte kans om de muur te voorzien van de mooiste herinneringen en deze op die manier met gepaste trots aan een ieder te tonen die langskomt of anderzijds aanwezig is binnen de eigen woning.

De verschillende ophangsystemen zijn geschikt voor uiteenlopende formaten zoals bijvoorbeeld foto's op A6, A4 of A3 formaat.

Klik hier voor nadere informatie over deze producten of om direct te bestellen in onze webshop .