Met een fotolijst geef je een foto een speciale plek. Met een passend en origineel passe-partout kun je dierbare herinneringen nog beter uit laten komen. Fotolijsten-online.nl beschikt nu als een van de weinige leveranciers over een eigen, high-tech passe-partout machine waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn.De fotolijst is al een tijd hip, maar de passe-partout is in opkomst. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt wat er tegenwoordig allemaal mee mogelijk is. Niet alleen verschillende soorten hoeken (ronde, hoekige, met een design) en ovale of rechthoekige passe-partouts, maar zelfs de meest ingewikkelde patronen kunnen we tegenwoordig maken. Voor grote fotolijsten kunnen we uit één stuk papier zelfs meerdere passe-partouts snijden.


Computergestuurd

Dit is allemaal mogelijk dankzij een high-tech computergestuurde passe-partout machine. Die kan de spreekwoordelijke wereld uitsnijden, nog eens aangevuld door de verschillende kleuren papier die we op voorraad hebben. Hiermee kunt u bij ons ruime assortiment fotolijsten de passe-partout naar uw wens laten maken.


Veel goedkoper

'High-tech en computergestuurd' klinken duur en inderdaad is het apparaat kostbaar. Maar wij hebben deze aanschaf toch gedaan omdat wij u de extra service willen verlenen. Doordat we daarnaast veel goedkoper kunnen werken dan bijvoorbeeld lijstenmakerijen met een kostbaar winkelpand, bent u uiteindelijk toch veel goedkoper uit. En omdat we alles in eigen beheer doen, kunnen we bovendien op vrijwel al uw wensen inspelen en snel leveren.