Een Fotolijst als cadeau, leuk en persoonlijk!

Categorieën: Nieuwe Fotolijsten
Geplaatst: Januari 20, 2022
Een Fotolijst als cadeau, leuk en persoonlijk!


We hebben het allemaal, wat koop je nu voor iemands verjaardag? Wat is origineel en leuk om te geven?








Wanneer gebruikt u nu een passe-partout?

Wat denkt u van een fotolijst met daarin een persoonlijke foto van u en de jarige? Het geven van een fotolijst is bij uitstek een cadeau waar iemand vaak aan herinnert wordt. Het komt namelijk ergens in huis te staan of wordt opgehangen aan een muur.

Elke keer dat deze persoon er langs loopt en zijn oog op de fotolijst laat vallen herinnert dat hem of haar aan een gebeurtenis waar de nodige herinneringen aan kleven.


Wij van Fotolijsten Online hebben een gigantisch aanbod aan bijvoorbeeld portretlijsten. Of wat denkt u van een mooie wat grotere lijst met daarin een passe-partout. Wij hebben de mogelijkheid om bijvoorbeeld een op maat gemaakte passe-partout te leveren in uw fotolijst. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld 2 of meer foto’s in 1 lijst presenteren. Als het ware wordt het dan een collage in een fotolijst.


Wilt u nu meer weten over het maken van een passe-partout op maat en kleur, klik dan hier. Of wilt u gewoon eens ons assortiment bekijken met portretlijsten dan vindt u hier ons uitgebreide aanbod.


Alle bestellingen worden GRATIS verzonden vanaf 50 euro.


Op dit moment loopt er tevens een korting van 10% op alle producten. Deze korting is reeds verwerkt in de nu geldende website prijzen.


Een Fotolijst als cadeau, leuk en persoonlijk! Een Fotolijst als cadeau, leuk en persoonlijk!