Een Passe-Partout Op Maat Bestellen

Het bestellen van een passe-partout op maat gaat heel eenvoudig op onze website. Wij hebben een speciale rekentool ontwikkeld die het mogelijk maakt om direct uw prijs uit te rekenen en te bestellen. Deze rekentool hebben wij zodanig eenvoudig gemaakt dat deze voor iedereen te gebruiken is. Een passe-partout op maat kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor een afwijkende fotomaat, of wanneer u een foto in een bestaande grotere fotolijst wilt gebruiken. Voor al onze maatwerk passe-partouts beschikken wij over 10 verschillende kleuren, te weten zwart, wit, creme, lichtcreme, blauw, rood, groen, grijs, bruin en beige. Een foto van elke kleur kunt u vinden op de bestelpagina voor de passe-partouts op maat. Al onze maatwerk passe-partouts worden computergestuurd gesneden en zijn tot op een tiende milimeter nauwkeurig. 

Hoe werkt nu precies deze handige rekentool?

Het enige dat u hoeft te doen is de buitenmaat en binnenmaat in te vullen. Ook kiest u het aantal uitsnedes per passe-partout, de kleur van de passe-partout en vervolgens het aantal.
Vervolgens klikt u op "Bereken Prijs" en ziet u direct de kostprijs voor uw passe-partout op maat gemaakt.
 

KLIK HIER OM UW PASSE-PARTOUT OP MAAT TE BESTELLEN

 

Een voorbeeld van een ingevulde rekentool vind u hieronder

Passe-Partout Op Maat Bestellen

 

Ook maken wij ovale uitnedes, ronde uitsnedes, ronde hoeken etc. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij onze computergestuurde passe-partout snijmachine. Het karton dat wij gebruiken voor het maken van de passe-partouts op maat is 1,6 mm dik en is gemaakt van een zuurvrij karton. Dit karton is gekwalificeerd als museumkarton. Kortom de kwaliteit van onze passe-partouts zijn zeer professioneel. 

Waar dient u rekening mee te houden bij het bestellen van een passe-partout op maat? 
De buitenmaat van de passe-partout is gelijk aan de binnenmaat van de fotolijst waar deze in gaat.
Tevens dient u rekening te houden met de grootte van de uitsnedes. U geeft ons de fotomaten door en wij maken deze dan iets kleiner zodat u de foto nog achterop de passe-partout kunt plakken.

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)

web-monitoring-ok