Prachtige 'state of the art" fotolijst. Het bijzondere aan deze lijsten is dat de foto een soort zwevend karakter krijgt. Dit komt omdat er een transparante ruimte tussen de lijst en de foto zit, een soort transparante passe-partout. Ook is de lijst maar liefst 4 cm dik. De foto ligt 1,5 cm diep in de lijst. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Deze fotolijsten worden exclusief met de hand gemaakt. Bent u op zoek naar exclusieve fotolijsten in de stijl van Eric Kuster? Dan is dit de juiste keuze.

Fotolijst Mascagni Chrome

Mooie zilverkleurige fotolijst. Met de hand vervaardigd en van Italiaanse makerij. Zwaar en degelijk. Het mooie van deze lijst is dat u diverse fotomaten kunt gebruiken in de lijst. Het formaat 15x20 is bijvoorbeeld een stuk groter dan 15x20cm. In de afbeelding ziet u een foto van 15x20 cm met daaromheen nog eens een transparante passe-partout. Hierdoor zal de totale maat van de Mascagny 15x20 ongeveer 25x30 cm zijn. Doordat de lijst zo breed is kunt u deze neerzetten op een bureau of tafel. Deze heeft dus geen standaard nodig. Tevens zijn alle formaten zowel horizontaal als verticaal op te hangen. Alle formaten zijn voorzien van glas.
Op voorraad

Vanaf € 55,76

Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Fotolijst Mascagni 10x15 Chrome
Normale prijs € 61,95 Speciale prijs € 55,76
Fotolijst Mascagni 15x20 Chrome
Normale prijs € 68,95 Speciale prijs € 62,06
Fotolijst Mascagni 18x41 Chrome
Normale prijs € 84,95 Speciale prijs € 76,46
Fotolijst Mascagni 40x40 Chrome
Normale prijs € 131,95 Speciale prijs € 118,76
Mooie zilverkleurige fotolijst. Met de hand vervaardigd en van Italiaanse makerij. Zwaar en degelijk. Het mooie van deze lijst is dat u diverse fotomaten kunt gebruiken in de lijst. Het formaat 15x20 is bijvoorbeeld een stuk groter dan 15x20cm. In de afbeelding ziet u een foto van 15x20 cm met daaromheen nog eens een transparante passe-partout. Hierdoor zal de totale maat van de Mascagny 15x20 ongeveer 25x30 cm zijn. Doordat de lijst zo breed is kunt u deze neerzetten op een bureau of tafel. Deze heeft dus geen standaard nodig. Tevens zijn alle formaten zowel horizontaal als verticaal op te hangen. Alle formaten zijn voorzien van glas. Prachtige 'state of the art" fotolijst. Het bijzondere aan deze lijsten is dat de foto een soort zwevend karakter krijgt. Dit komt omdat er een transparante ruimte tussen de lijst en de foto zit, een soort transparante passe-partout. Ook is de lijst maar liefst 4 cm dik. De foto ligt 1,5 cm diep in de lijst. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Deze fotolijsten worden exclusief met de hand gemaakt. Bent u op zoek naar exclusieve fotolijsten in de stijl van Eric Kuster? Dan is dit de juiste keuze.

Ophangen zonder te boren?

Uw zekerheden
Verzonden binnen 24 uur

Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden!

Vanaf 50 euro, GRATIS verzending.

Vanaf 50 euro, GRATIS verzending.

Tot 50 euro, 5.95 bijdrage verzending.

Tot 50 euro, 5.95 bijdrage verzending.

14 dagen niet goed geld terug garantie

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Webshop keurmerk garantie

Webshop keurmerk garantie.

Meer informatie
Standaard Foto FormaatMulti
MateriaalVerzilverd
Soort GlasHelder Glas
MerkMascani
KleurZilver
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fotolijst Mascagni Chrome
web-monitoring-ok