Dé trend van dit moment: randloze fotolijsten

Categorieën: Nieuwe Fotolijsten
Geplaatst: December 31, 2020

Elk jaar zijn er weer andere trends op het gebied van wonen en interieur. Dé trend van dit moment zijn randloze fotolijsten. De naam zegt het al, maar deze fotolijsten hebben geen randen en worden daarom ook wel randloze wissellijsten genoemd. Door het gebruik van deze speciale lijst wordt de aandacht volledig gericht op de foto en niet op het omhulsel. Die speciale foto van de kids of bijzondere gebeurtenis verdient immers wel de volledige aandacht. 

 

Wanneer gebruikt u een randloze fotolijst? 

Randloze fotolijsten kunnen erg goed worden toegepast in het interieur. Creëer bijvoorbeeld een speciale plek voor de lijst, zodat het een echte eyecatcher wordt. Of plaats een kleine lijst bij uw andere foto’s of memorabele accessoires, zodat er een mooi contrast wordt gecreëerd. Daarnaast worden de lijsten veel gebruikt op tentoonstellingen, beurzen of presentaties. De aandacht wordt dan namelijk volledig gericht op de foto, poster of tekst in de lijst. 

 

Twee verschillende varianten

Randloze fotolijsten zijn verkrijgbaar in twee varianten. Deze beschikken over verschillende eigenschappen en de keuze voor het type fotolijst hangt in de meeste gevallen af van de plek waar u de lijst wilt ophangen of neerzetten.

 

De meeste randloze fotolijsten zijn voorzien van helderglas. Dit glas zorgt ervoor dat uw foto de presentatie krijgt die het verdiend. Het is daarnaast ook nog eens een betaalbare optie. De goedkoopste variant in onze webshop kost op dit moment maar 3 euro!

 

Heeft u te maken met veel lichtinval op de plek waar de lijst moet worden geplaatst? Dan kan het verstandig zijn om voor een anti reflectieglas te kiezen. Deze zorgt er namelijk voor dat de foto ook met veel lichtinval kan worden bewonderd. Dé ideale keuze voor op tentoonstellingen of beurzen. 

 

Betaalbare randloze fotolijsten 

Bent u op zoek naar betaalbare randloze fotolijsten voor persoonlijk of zakelijk gebruik? Fotolijsten-online biedt verschillende exemplaren voor de beste prijs. Alle lijsten worden geleverd met ophangclips. Houd er rekening mee dat er geen standaard bij wordt geleverd en de randloze lijsten dus alleen hangend zijn te gebruiken. De producten worden verpakt in een stevige kartonnen verpakking. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over beschadiging van de lijst tijdens het verzendproces. En wist u dat u deze maand 10% korting krijgt op de hele bestelling? 

 

Andere leuke trends

Natuurlijk zijn er naast randloze fotolijsten nog meer leuke trends. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hippe collagelijst met meerdere foto’s? Of het combineren van verschillende soorten lijsten met elkaar. Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste trends? Houd dan onze blog in de gaten! Wij delen namelijk regelmatig leuke trends en voorzien u graag van informatie over diverse soorten lijsten.