Industrial design is hip. Huiskamers, slaapkamers en zelfs keukens worden ingericht met ruig ogende, ongepolijste materialen zoals staal en beton. Ook fotolijsten kunnen een bijdrage leveren aan de ongepolijste, industriële look.
De ruige, industriële look wordt gecreëerd door materialen, die we normaal gesproken zouden af- of wegwerken, nu juist in het oog te laten springen. Denk daarbij aan een keukenblad of een vloer van gegoten beton, afvoerleidingen in het zicht en (oude) metalen meubels. Als je op deze toer gaat is het natuurlijk ook leuk om de wanden van je woning of kamer van bijpassende fotolijsten te voorzien.


Strak vormgegeven

Fotolijsten die naadloos in een interieur met industrial design passen zijn strak vormgegeven en gemaakt van materialen die high-tech aandoen. Denk hierbij aan fotolijsten van aluminium, maar ook fotolijsten van glas doen het in een strak interieur goed. Zelfs kunststof fotolijsten kunnen de gewenste sfeer overbrengen mits ze een kleur hebben die bij de rest van je inrichting past en als ze over een strakke vormgeving beschikken. Met dat laatste in het achterhoofd misstaan zelfs houten fotolijsten in combinatie met industrial design niet. Houten fotolijsten zijn immers te koop in verschillende, strakke ontwerpen en diverse kleuren zoals zwart, grijs, wit en beige. Tinten die het het bij een ruige look goed doen.


industrial design fotolijst

[foto afkomstig van ikwoonfijn.nl]