Met fotolijsten kun je je slaapkamer inrichten, personaliseren en aankleden. Hier volgen vier tips voor een inspirerende wand in de kamer waar je de meeste tijd van je leven doorbrengt.


1. Met een fotowand of collage creëer je een kunstwerk van fotolijsten.

De inhoud van de lijsten kun je op elkaar afstemmen, maar het is ook leuk om met kleuren of onderwerpen juist te variëren. Lees hier [link naar vorige artikel] hoe je een fotolijstenmuur kunt vormgeven.fotobron: http://bloesem.blogs.com/bloesem/2014/01/present-time.html

2. Een collage in de vorm van een hart

De hartvorm neemt in de fotolijstenmuur een bijzondere plaats in, vandaar dat we er speciale aandacht op vestigen. Het opmeten zal wat tijd kosten, maar het resultaat is een waar kunstwerk op zich.fotobron: jouw woonidee.nl

3. Personaliseer

Met foto's van bijvoorbeeld familie, vrienden of vakanties, geef je je slaapkamer een persoonlijke tint. En wie wil er nou niet wakker worden of gaan slapen met als respectievelijk eerste of laatste aanblik dierbaren of dierbare herinneringen?


4. Gebruik wissellijsten

Met wissellijsten kun je de afbeeldingen in de fotolijsten gemakkelijk variëren. Van familie en vrienden tot weidse vergezichten, reisfoto's of andere afbeeldingen die bijzondere herinneringen oproepen.